Företaget

Om oss

Vår målsättning är att kunna vara en enda partner för våra kunder. Att erbjuda hjälp från problemlösning via konstruktion och produktion till installation och driftsättning. Våra kunder ska inte behöva boka in elektriker, driftsättare och installatörer och tvingas se till att alla kommer i rätt tid. Vi löser hela kedjan – från idé till verklighet.

Om du frågar våra kunder är det här den viktigaste anledningen till av vi har blivit deras självklara samarbetspartner. Andra kunder väljer att anlita oss för en del av kedjan, och sedan kanske använder egen personal för att lösa resten.

Hos oss väljer man det som passar bäst, hela kakan eller bara glasyren ovanpå!

Att vara en enda partner betyder att vi löser kundens problem från början till slut, men också att vi är lyhörda för vad kunden kan tänkas behöva framöver. Så att vi är redo när det väl gäller.

Företaget är indelat i fyra divisioner: Automation, svets, legotillverkning och industriunderhåll men den största styrkan inom vår verksamhet är att alla divisionerna arbetar tillsammans för att komplettera varandras kompetensområden. Vårt mål är att alltid vara nyfikna på att anta nya utmaningar och hitta lösningar för att hela tiden driva företaget framåt.

En stor del av kundunderlaget ligger i närregionen, men ungefär 15% går ut på den internationella marknaden och AVS ser en framtid med ökad omsättning där man främst vill utöka andelen egna produkter på marknaden.

Translate »