Elkraft & Automation

Vi har full behörighet som avser allt elinstallationsarbete. Vi arbetar med elkvalitet, byggnation, driftsättning och konstruktion. Du kan använda oss som konsulter, rådgivare, konstruktörer, problemlösare, tillverkare och installatörer. Vi tar hand om hela processen från idé till färdig produkt och sköter produktberedningen, inköp av komponenter, produktion och logistik.

 

 

SKÅPSBYGGNATION

Vi hjälper dig med hela processen inom skåpsbyggnation, från ritning, byggnation, programmering, installation och driftsättning. Vi kan med det sagt bygga från grunden och utefter ditt och din verksamhets behov och om skåpen ska ha PLC-styrning kan vi även programmera dom.

Vi bygger alla typer av styrskåp samt serieproducerade automatikskåp för ventilation och maskiner samt kringutrustning.

Vår gedigna erfarenhet inom elkraft och automation gör att vi även konstruerar, bygger och monterar olika typer av kraftreläskåp för energibolag runt om i Sverge

PLC-programmering

Vi arbetar med en mängd olika styrsystem enligt kundens önskemål och kan även gå in och ändra i befintliga styrsystem eller hjälpa till med felsökning. Primärt fokus är styrsystem från Siemens.

  • Siemens S5  S7-200 S7-1200 S7-300 Logo!
  • Mitsubishi 
  • PACSystems RX3i
  • Schneider Modicon
  • Omron
  • Telemecanique
  • Allen Bradley
  • ...

 

TRANSORMATORSTATIONER

I och med AVS gedigna erfarenhet och mångåriga kunskap så kan vi konstruera din transformatorstation utefter vad som passar dig och din verksamhet. Det är upp till dig hur din konstruktion, design, prestanda eller funktion ska vara. Vi löser alla problem, både kapsling så du kan ha transformatorstationen inomhus men även så den kan stå utomhus.

Då vi har all kompetens som behövs inom vår organisation så är det inga problem för oss att göra din transformatorstation unik och vi finns till hands från konstruktion, konsultation till instalation. du kan med det sagt välja alltifrån mellanspänningsfördelning och lågspänningsfördelning till prefabricerade stationer samt helhetslösningen.

 

 

BRYTARE OCH KABLAGE

Vi bygger alla typer av kablage, bland annat till hissinstallationer.

Vi tillverkar och monterar ombyggnadssatser s.k. "Retrofitt" för konvertering från gamla till nya brytartyper som effekt och last. Satserna består av kopparskenor och korskopplingsklämmor för enkelt byte. Vi utför också montage vid konvertering från gamla till nya brytare.

 

Kontaktperson

Anders Lund

Anders Lund

0472-162 03

anders.lund@avs-ab.com

Translate »