Egna produkter

Industritvätt

Nu kan vi presentera våra produkter, en serie industritvättar som vi har utvecklat under en tid. Industritvättarna kan vi anpassa utefter kundernas behov och önskemål. Vi har även utvecklat en standardversion, anpassad mestadels för mindre industrier och underhållsavdelningar.

 

 

 

 

 

Elvin

Elvin är ur kostnadssynpunkt en produkt som är intressantför alla som förbrukar mer el än ett vanligt hushåll.

Elvin är en anläggning som med faskompensering gör att den reaktiva effekten tas bort, det vill säga den ström som du egentligen inte förbrukar utan som bara finns till för att starta upp själva processen. Ungefär som framkörningsavgiften för en taxi. Vem vill egentligen betala den, vare sig det gäller framkörning av en taxi, eller el i samma syfte?

Med Elvin installerad får du lägre förbrukning och därmed lägre elkostnad. Du minskar också risken för straffavgifter på grund av högre energiförbrukning än överenskommet.

Pay-off-tiden beräknar vi ligger på enbart två-tre år.

 

 

TRANSORMATORSTATIONER

I och med AVS gedigna erfarenhet och mångåriga kunskap så kan vi konstruera din transformatorstation utefter vad som passar dig och din verksamhet. Det är upp till dig hur din konstruktion, design, prestanda eller funktion ska vara. Vi löser alla problem, både kapsling så du kan ha transformatorstationen inomhus men även så den kan stå utomhus.

Då vi har all kompetens som behövs inom vår organisation så är det inga problem för oss att göra din transformatorstation unik och vi finns till hands från konstruktion, konsultation till instalation. du kan med det sagt välja alltifrån mellanspänningsfördelning och lågspänningsfördelning till prefabricerade stationer samt helhetslösningen.

 

Kontaktperson

Anders Lund

Anders Lund

0427-162 03

anders.lund@avs-ab.com

Brandpostnycklar, Spett & Bockningsnycklar

Med denna typ av produkter kan du underlätta din verksamhemt enormt. Bockningsnycklarna är framtagna för att bocka armeringsjärn på bästa sätt vid gjutning och forming av  exempelvis betong. Spetten används i gruvor och brandpostnycklarna är framtagna för att öppna brandposter i vägar och är till stor hjälp för brandkåren och kommunen för att nämna några 

 

 

Kontaktperson

wiseAdmin.php-15Thomas Axelsson

0472-162 04

thomas.axelsson@avs-ab.com

Translate »