Det här kan vi

Elservice, Industriunderhåll, Automation, Svets & lego, Byggsmide och Maskinsäkerhet.

Inom de här områdena har vi både djup och bred kunskap, och de är kärnan i vårt företag.

Bredden av vår kompetens har växt fram allt eftersom vi har sett behovet hos våra kunder och hittat rätt person med just den kompetensen. För det är inte så att vi alla kan allt utan var och en är specialist på sitt område, och därmed en viktig kugge för att få hjulet att fungera. Du kan välja att se oss som en av våra kompetensområden, eller så kan du kombinera dem fritt efter ditt eget behov.

Att alla vi på AVS har rätt kompetens är en självklarhet, men det räcker inte hela vägen. Vi tar också som en självklarhet att alla anstränger sig det där lilla extra i varje uppdrag, att man delar med sig av det man kan och att man tar ansvar hela vägen.

Vi är rätt val för dig som söker en samarbetspartner som är lyhörd, uppfinningsrik, pålitlig och kompetent.

UNIKA LÖSNINGAR

Det roligaste vi vet är problem som inte verkar ha en självklar lösning. Förmodligen för att vi väldigt ofta hittar lösningen. Vi har specialistkompetens inom en rad olika områden som på ett eller annat sätt ofta påverkar varandra samt att vi gärna uppfinner nya saker för att det ska passa just det behovet. Vi gillar att jobba tillsammans med våra kollegor och bidra med det var och en kan.

Genom åren har vi tagit fram unika lösningar från smått till stort, det kan handla om att hitta en speciell design för att lösa ett problem i ett trångt utrymme, eller det kan handla om en ny produkt där flera av våra kompetensområden ingår.

Om du har problemet – då har vi lösningen!

Translate »